(06) 13 39 51 59 tuinen@corvanhoeve.nl
Icon.CorvanHoeve.Aanleg

Aanleg

Bij het aanleggen van tuinen en bedrijfstuinen verzorgen wij alles tot in de laatste details. Ook het ophogen en egaliseren behoort tot ons werk. Voor sommige projecten werken wij samen met tuin- en landschapsarchitect uit de omgeving. (Bijvoorbeeld Tom de Witte: ontwerpers voor de buitenruimte). De architect maakt het plan en in samenwerking met de klant voeren wij het besproken werk uit.

Montage

Erfafscheidingen / beschoeiingen / houtconstructies / pergola’s / vlonders worden door ons verzorgd. Erfafscheidingen worden met duurzame houtsoorten en materialen geproduceerd. Uit ervaring is gebleken dat hetzelfde karwei met duurzaam hout en materialen op langer termijn goedkoper is dan goedkope houtsoorten.

Beschoeiingen is één van onze specialiteiten. We passen dit veel toe aan waterkanten. We plaatsen een houten wand en vullen deze vervolgens met grond. Hierdoor benut u de tuin optimaal. Ook hiervoor gebruiken we uitsluitend duurzame materialen en houtsoorten met duurzaamheidsklasse- 1.

Beplantingen

Beplantingen, zoals bomen, heesters en vaste planten, worden door ons verzorgd. Wij werken nauw samen met leveranciers bij ons in de buurt zoals kwekerij Zeelandplant en kwekerij In Goede Aarde. Wij streven naar een goede kwaliteit plantgoed te leveren. Ook besteden wij aandacht aan een goed bodemleven. We gebruiken organische messtoffen van het merk DCM. De nazorg aan planten wordt door ons gedaan. Dit is belangrijk voor de groei en verdere ontwikkeling van planten. Voor advies kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

 

 

 

Bestrating

Bestratingen worden bij ons aangelegd in een gestabiliseerd bed en aangestreken met Mortelspecie. Dit voorkomt verzakkingen en uitspoeling. Het voegen van de bestrating is ook een mogelijkheid. Dit voorkomt onkruid. U kunt voor allerlei types bestratingen, zoals opritten/bestratingen/looppaden, terecht bij ons. Ook betonwerken, zoals erfverhardingen/industrievloeren, voeren wij uit. De toplaag wordt gevlinderd afgewerkt en is verdicht. Dit geeft een vlak resultaat en is ideaal in onderhoud.

 

 

 

Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak! Wellicht kunnen we iets voor u betekenen.